Graag wil ik u informeren over een belangrijke wijziging in onze dienstverlening.

Het is alweer 23 jaar geleden dat Van der Pluijm Verwarming begon met het leveren en onderhouden van centrale verwarmingssystemen. Vrij kort daarna startten we ook met haarden en kachels. Zo ontwikkelden we ons in de afgelopen 20 jaar tot uw specialist op het gebied van woningverwarming.

Van der Pluijm verwarming blijft uw specialist voor haarden en kachels.

Op dit moment verandert er veel met betrekking tot het verwarmen van woningen. Zowel op het gebied van haarden en kachels, als op het gebied van centrale verwarmingssystemen. Denk aan nieuwe technologieën, nieuwe energiebronnen en verduurzaming.

Om als specialist ook echt specialist te kunnen blijven, hebben we besloten om ons volledig te gaan richten op haarden en kachels.

AK Service: uw nieuwe partner voor uw centrale verwarmingssysteem.

Voor de levering en het onderhouden van centrale verwarmingssystemen hebben we een uitstekende partner gevonden. Een pure specialist die, met aandacht voor u als klant, de service levert die u van ons gewend bent.

AK Service uit Oosterhout neemt per 1 mei a.s. de werkzaamheden over m.b.t. service, onderhoud en garantie van uw centrale verwarmingssysteem.

Combi-contract

Als u bij ons een combi-contract heeft voor de c.v. ketel en de haard, zal deze opgesplitst worden. Van der Pluijm neemt het onderhoud van de haard op zich en AK service zorgt voor uw c.v. ketel.

Wij verwachten dat AK Service u een warm welkom zal heten. En wij willen u graag bedanken voor uw vertrouwen in onze dienstverlening en service de afgelopen jaren!

AK Service

Telefoonnummer: 0162-461821
E-mail: info@akservice.nl

Everdenberg 351
4902 TT Oosterhout