Dru Inspiration shop Oosterhout

Gratis 3D-ontwerp van je favoriete gashaard in de showroom van DRU inspiration shop Van der Pluijm Haard en Schouw in Oosterhout

Centro

Ben jij op zoek naar je droomhaard? In de showroom van Van der Pluijm Haard en Schouw in Oosterhout slaag je ongetwijfeld! In onze showroom vind je namelijk het complete assortiment van DRU.

Van der Pluijm is namelijk een DRU inspiration shop, wat inhoudt dat we veel expertise hebben op het gebied van de gashaarden van DRU. In onze showroom vind je bovendien vrijwel alle haarden van DRU in brandende opstelling. Zo zie je precies hoe je favoriete DRU gashaard eruitziet als hij brandt. Wie inspiratie wil opdoen tijdens zijn of haar zoektocht naar de perfecte haard, is bij DRU inspiration shop Van der Pluijm Haard en Schouw in Oosterhout dan ook aan het juiste adres. En een bezoekje aan onze DRU inspiration shop is nu nóg aantrekkelijker: wie nu naar Van der Pluijm Haard en Schouw komt, kan kosteloos een 3D-ontwerp laten maken van zijn of haar favoriete DRU gashaard. Op zoek naar jouw droomhaard? Je vindt hem bij Van der Pluijm!

Ben jij op zoek naar een gashaard en ben je benieuwd hoe je favoriete gashaard eruitziet in jouw interieur? Gaat je voorkeur uit naar een gashaard (een inbouwhaard op gas, een inzethaard op gas, een moderne haard, een klassieke gashaard of een landelijke gashaard) en  kom je uit de omgeving van Oosterhout, Breda, Tilburg, Rotterdam of Roosendaal? DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout is dan hét adres voor jou! In onze showroom in Oosterhout vind je zeer veel inspiratie en expertise op het gebied van gashaarden. We adviseren je graag door middel van een gratis 3D-ontwerp van je favoriete DRU gashaard. Zo ontdek je welke gashaard het allerbeste past bij jouw interieur en smaak. Bovendien kunnen we je precies vertellen welke mogelijkheden er allemaal zijn om je droomhaard aan te passen aan jouw wensen. Als extra service biedt Van der Pluijm bovendien vijf jaar garantie op je gashaard van DRU met het unieke garantiesysteem van DRU – DRU Care. Wil je meer weten over de haarden van DRU? Wil je graag een kosteloos 3D-ontwerp laten maken van je favoriete DRU haard? Kom langs in onze showroom in Oosterhout!

Droomhaard gevonden? Laat een gratis 3D-ontwerp maken!

Natuurlijk wil je dat je haard perfect past bij je interieur en je smaak. Helaas worden er regelmatig haarden geplaatst die later te groot of te klein blijken te zijn voor de ruimte waarin ze staan. Vreselijk zonde! Bij Van der Pluijm adviseren we je uitgebreid, zodat je niet tegen dit probleem aanloopt. De medewerkers van onze DRU inspiration shop in Oosterhout vertellen je alles over de mogelijkheden van onze gashaarden, zodat het eenvoudig wordt om de juiste keuze te maken. Met een 3D-ontwerp van je favoriete DRU haard kun je bovendien precies zien hoe de haard eruitziet in jouw huis. Van der Pluijm biedt nu gratis een 3D-ontwerp van je favoriete haard aan. Wil jij ook een 3D-ontwerp laten maken? Neem dan nu contact op met DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout of kom langs in onze showroom.

Kom inspiratie opdoen!

 

Advies en installatie door experts

Een ingrijpende verbouwing is slechts zelden nodig wanneer je een nieuwe gashaard wilt laten plaatsen. Het installeren van een gashaard is namelijk eenvoudiger dan ooit. Het blijft echter belangrijk dat de plaatsing van je gashaard wordt uitgevoerd door een expert. Op deze manier wordt voorkomen dat je gashaard op onjuiste wijze wordt geplaatst. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over de juiste plaatsing van je gashaard. Natuurlijk verzorgen de experts van DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout de installatie ook graag voor je. We hebben hier jarenlange ervaring mee, waardoor we precies weten hoe we je gashaard zo snel en efficiënt mogelijk kunnen plaatsen. Ook werken we al heel veel jaren met DRU gashaarden. Hierdoor kun je bij Van der Pluijm Haard en Schouw rekenen op een perfecte installatie van je luxe DRU gashaard. DRU inspiration shop Van der Pluijm is dan ook hét adres voor iedereen die op zoek is naar een DRU gashaard in de omgeving van Oosterhout, Breda, Tilburg, Rotterdam en Roosendaal. Ben je benieuwd naar het assortiment en de diensten van DRU inspiration shop Van der Pluijm? Kom dan snel een keer langs in onze uitgebreide showroom in Oosterhout! 

Expert in gashaarden, van Breda tot Tilburg en van Rotterdam tot Roosendaal

De service van de DRU inspiration shops biedt veel voordelen en extraatjes. De voordelen van DRU inspiration shops bieden veel voordelen: van deskundig advies tot een vakkundige installatie van je haard en van een gratis 3D-ontwerp van je favoriete gashaard tot vijf jaar garantie met DRU Care. DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout is dan ook het perfecte adres voor iedereen die op zoek is naar:

  • een DRU gashaard in Oosterhout;
  • een DRU gashaard in Breda;
  • een DRU gashaard in Tilburg;
  • een DRU gashaard in Rotterdam;
  • een DRU gashaard in Roosendaal.

Zoek je een DRU gashaard in één van deze regio’s (Oosterhout, Breda, Tilburg, Rotterdam of Roosendaal)? Je bent van harte welkom bij DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout. Na een bezoekje aan onze showroom kun je zonder twijfel de juiste keuze maken. In onze winkel vind je namelijk het vrijwel volledige assortiment van DRU in brandende opstelling. Zo zie je dus precies hoe je favoriete DRU haard eruitziet als hij brandt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan maken wij graag kosteloos een 3D-ontwerp van je favoriete haard. Heb je nog vragen? Onze deskundige medewerkers nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. Wat je ook zoekt (een inbouwhaard op gas in Oosterhout, een inzethaard op gas in Breda, een moderne gashaard in Tilburg, een klassieke gashaard in Rotterdam of een landelijke gashaard in Roosendaal); DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout is de perfecte plaats om inspiratie op te doen op het gebied van gashaarden en om optimaal advies te krijgen van deskundigen. Ben je benieuwd naar onze showroom en naar het uitgebreide DRU assortiment? Kom dan snel langs bij DRU inspiration shop Van der Pluijm in Oosterhout! En heel gemakkelijk: onze showroom is goed bereikbaar vanuit Oosterhout, Breda, Tilburg, Rotterdam en Roosendaal.

DRU – innovatieve luxe gashaardenWil je een DRU gashaard laten plaatsen? Een goede keuze, want met DRU kies je voor een designhaard die sfeer, comfort en gemak biedt. Maar dat is nog niet alles: de luxe gashaarden van DRU zijn voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van design en duurzaamheid, waardoor je met DRU verzekerd bent van de allernieuwste snufjes! De revolutionaire designhaarden van DRU vind je natuurlijk bij DRU inspiration shop Van der Pluijm Haard en Schouw in Oosterhout. Van der Pluijm is daarmee hét adres voor iedereen die zoekt naar een prachtige DRU gashaard in Oosterhout, een DRU gashaard in Breda, een DRU gashaard in Tilburg, een DRU gashaard in Rotterdam of een DRU gashaard in Roosendaal. Bij onze DRU inspiration shop in Oosterhout slaag je zeker! Nieuwsgierig? Kom dan snel langs in onze showroom!Een gashaard kiezen? Deskundig advies is onmisbaar!

Sommige dealers verkopen te grote gashaarden, waardoor de ruimte waarin de haard staat veel te snel opwarmt en de haard alleen op een laag niveau kan branden. Dit is erg jammer, want hierdoor gaat de prettige sfeer die de haard normaal gesproken brengt, verloren. Voorkom dit probleem door je te laten adviseren door een expert op het gebied van gashaarden en je haard ook door een deskundige te laten installeren. Bij DRU inspiration shop Van der Pluijm Haard en Schouw in Oosterhout vertellen we je graag meer over de vele mogelijkheden. Al een favoriete gashaard gevonden? We maken graag kosteloos een 3D-ontwerp van de haard in jouw interieur. Meer weten? Kom langs in onze showroom in Oosterhout!

Kom inspiratie opdoen!

 

Vijf jaar garantie met DRU Care!

Als je een DRU haard aanschaft bij Van der Pluijm, kun je rekenen op maar liefst vijf jaar garantie. Met het unieke garantiesysteem DRU Care heb je niet alleen vijf jaar garantie op je gashaard, maar wordt ook het jaarlijks onderhoud van je haard verzorgd. Zo ben je verzekerd van een optimale en veilige werking van je DRU gashaard. Deze garantie krijg je alleen bij DRU inspiration shops zonder extra kosten. Wil jij meer weten over DRU Care? Vraag het aan onze medewerkers.

Veel inspiratie in onze showroom!

Bij Van der Pluijm in Oosterhout vind je heel veel inspiratie op het gebied van DRU haarden. Onze winkel is goed bereikbaar vanuit Oosterhout, Breda, Tilburg, Rotterdam en Roosendaal en heeft het volledige assortiment van DRU brandend in de showroom staan. Wil jij ontdekken welke haard perfect bij jou past? Kom dan snel langs in onze showroom!

Kom inspiratie opdoen!