Het bedrijf

In 1999 is Huub van der Pluijm begonnen aan de Boedingen 7 met de verkoop van radiatoren en CV ketels. Vanaf 2000 kwam hier het Haard en Schouw concept bij waarmee de verkoop van haarden werd gestart. In de jaren daarna is Van der Pluijm uitgegroeid tot een volledige warmtewinkel waar men alles op het gebied van warmte kan zien en ervaren in de showroom.

De verhouding met de klant is enorm belangrijk bij Van der Pluijm. Succes staat of valt met vertrouwen. Er werken gemiddeld tien man binnen het bedrijf. De lijnen met de klant zijn hierdoor kort. De haardverkoper die zijn handtekening onder de koopovereenkomst zet, blijft het hele traject het aanspreekpunt voor de mensen. Van der Pluijm is het grootste bedrijf in de regio op het gebied van warmte. Het werkgebied strekt zich uit over heel nederland. Kwaliteit bieden erg belangrijk, één ding is zeker: “Van der Pluijm” je krijgt het er warm van!De Showroom

In de uitgebreide showroom aan de Boedingen 7 kunnen klanten de sfeer ervaren van een gashaard, houthaard, pellet of elektrische haard. Hier hebben we alle gashaarden en een aantal houthaarden brandend opgesteld staan, zodat de klant echt de beleving kan ervaren. Door de verschillende manieren van afbouwen kunnen de klanten in de showroom echt inspiratie opdoen en dit samen met de verkoper en ontwerper vertalen in een eindontwerp, zodat de klant uiteindelijk een haard heeft die echt bij ze past. Ontzorgen, luisteren en meedenken dat zijn de 3 kernwoorden die bij Van der Pluijm ervoor zorgen om een project tot een goed eindresultaat te brengen.

Gratis 3D-ontwerp

Gratis 3D-ontwerp van je favoriete DRU-haard Van der Pluijm Verwarming in Oosterhout is een DRU inspiration shop, en daarmee dé plek voor inspiratie op het gebied van gashaarden. In onze winkel vindt u alle gashaarden en accessoires van DRU onder één dak – in brandende opstelling, zodat u precies kunt zien hoe uw favoriete haard eruitziet als hij brandt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het merk DRU kunt u bij Van der Pluijm Verwarming terecht voor deskundig advies op maat én voor een vakkundige installatie van uw haard. Samen met de verkoper worden de wensen doorgenomen. Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak.

Kom nu langs bij van der Pluijm en laat gratis een 3D-ontwerp maken van uw favoriete DRU-haard! Neem nu contact op!.